Thursday, December 29, 2011

New Year, New Challenges, New Dreams



Uusi vuosi ja uudet kujeet.. vai miten se menikään? Odotan itse ainakin innolla vuoden vaihtumista ja uusia haasteita elämässäni. Tällä hetkellä ainakin on suuri mysteeri mihin elämä minua ensi vuonna vie. Missä maassa, kenen kanssa ja mitä tehden? Alkuvuosi kuitenkin sujuu vanhaan tyyliin ja muutoksia odottelen aikaisintaan syksystä.

Uuden vuoden lupauksia en varsinaisesti koskaan ole tehnyt enkä nähnyt tarvetta sille. Elämässäni on aina kuitenkin tavoitteita jotka riittävät minulle uuden vuoden lupauksiksi. Tavoitteissa on se hyvä puoli, että ne voi täyttää, alittaa tai ylittää mutta harvemmin niitä täytyy kokonaan romukoppaan heittää.

Tänä vuonna työkiireiden takia vietän uutta vuotta hyvässä seurassa Helsingissä. Ja nyt oikeastaan onkin ensimmäinen kerta seitsemään vuoteen kun sitä täällä vietän. Milloin vuosi on vaihtunut aurinkorannoilla, milloin Alpeilla, milloin Times Squaren säihkyssä, milloin raketteja väistellen Pietarin yössä ja milloin Madridissa viinirypäleet suussa. Mahtavia muistoja joka kerta!

Onnellista Uutta Vuotta 2012!



No comments:

Post a Comment