Monday, October 24, 2011

Enjoying Busy Times

 
Syksy 2011 on jälleen ollut kovin kiireistä aikaa. Mutta positiivisesti kiireistä! Paljon upeita reissuja, paljon haastavia työprojekteja, paljon mahtavia bileitä, paljon chillejä sunnuntaibrunsseja, paljon laatuaikaa kavereiden ja perheen kanssa. Toivottavasti loppusyksy pysyy yhtä mahtavana eikä syksyn pimeys iske minuun tai lähipiiriini. Kiireestä tai oikeastaan jatkuvasta reissaamisesta johtuen blogin päivityskin on jäänyt kovin väheiseksi; marraskuussa pitäisi olla enemmän aikaa. Toivottavasti.

Kovasti olen myös yrittänyt etsiä itselleni uutta talvitakkia ennen kuin syksy vaihtuu talveksi. Mutta vielä tuloksetta. Haluaisin siistin rennon tyylikkään villakangastakin, jota voisi käyttää vapaa-ajalla sekä työhön kulkiessakin. Ja joka lämmittäisikin. Tällaista etsiskelen juuri tällä hetkellä kun oleskelen Dublinissa tämän viikon. Toivottavasti osuu silmiini. River Islandin liikke(i)ssä vietin tänään pidemmän tovin ja mukaani tarttui useita syksyn ja talven asusteita sekä muita vaatteita. Suosittelen merkkiä!

 Tsekkaa River Islandin A11

 Photo: River Island

2 comments:

  1. River Island on ihan mahtava! Tulee aina vierailtua, jos kyseinen liike löytyy matkakaupungista. Olisin ikionnellinen, jos heidän nettikauppa alkaisi toimittamaan tänne suomeen! :)

    ReplyDelete
  2. Samaa mieltä! Nettikauppaa odotellessa... Suomeen todella kaivataan lisää merkkejä miehille!

    ReplyDelete