Monday, March 7, 2011

Pocket Squares - When The Small Things Make The Difference

Yksityiskohdat voivat ratkaista. Pienet yksityiskohdat voivat olla se juttu pukeutumisessa ja tyylissä mikä erottaa sinut muista. Erityisesti tämä pätee pukuihin ja pikkutakkeihin; lisäämällä pari pientä väriläiskää saa huomattavasti lisää eloa joskus niin tylsään tummaan pukuun ja voi saada pukukokonaisuudesta ainutlaatuisen. Piste i:n päälle!

Polo Ralph Lauren


Brooks Brothers

Olin kaksi viikkoa sitten Club Caruselin Full Moon -kemuissa jossa moni miespuolinen juhlija oli valinnut bileasukseen pikkutakin tai jopa klubitakin ja kiinnitinkin huomioita siihen miten värikkäät taskuliinat olivat tulleet taas takaisin kuviohin. Ainakin muutamalla rohkeammalla Full Moon -vieraalla. Suomessa voi ehkä tuntua, että tarvitaan enemmän rohkeutta jotta uskalletaan käyttää taskuliinoja mutta kuten sanoin, antoivat nämä väriläiskät huomattavasti lisää tyyliä pukeutumiseen. Taskuliina sinäänsä on halpa investointi, mutta vaatii mielestäni kuitenkin tietyn tilanteen, ympäristön ja tyylikokonaisuuden näyttääkseen hyvältä. Anyway, itse aion ainakin käyttää kyseistä somistetta seuraavassa mahdollisessa tilanteessa.

Forzierin pastellimallistoa

Valkoinen taskuliina sopii varmasti tummaan pukuun, mutta anna mielikuvituksesi lentää. Värit kehiin! Helppo yhdistelmä on käyttää samaa väriä solmiossa ja taskuliinassa!

Valentino Oscar Gaalassa, esquire.com

No comments:

Post a Comment