Sunday, June 5, 2011

Uusi "pikaruokaketju" Helsinkiin



Lopultakin. Nimittäin saksalaislähtöinen Vapiano avaa ensi perjantaina Mikonkadun ja Kaisaniemenkadun kulmaan. Ketjun ravintoloita on todella monessa maassa (lähimmät Tallinnassa ja Stokiksessa), ja nyt siis myös meidän suomalaisten ulottuvilla. Pastaa, pizzaa ja muuta italialaista "pikaruokaperiaatteella". Itseasiassa Kampissa jokin aika sitten avannut S-Ryhmän Bravuria on suhteellisen halpa kopio Vapianosta eli samanlaisella logiikalla mennään molemmissa. Vapiano on vaan omasta mielestä todella paljon tasokkaampi ja viihtyisämpi. Toivottavasti myös Helsingin Vapiano jatkaa samaa linjaa mitä olen havainnut sen ravintoloissa vieraillessani ja asuessani Keski-Euroopan maissa. 

EDIT: Lounas testattu aurinkoisella terassilla! Ruoka oli hyvää, palvelu iloista. Ensimmäisenä päivänä henkilökunta sekä asiakkaat hieman hukassa joten kannattaa varata aikaa varsinkin lounas aikaan. Miinusta hanaveden puuttuminen! Pizzoissa kesti ilmeisesti myös todella kauan, pastanhan saa käteen heti. Pastojen hinnat 7.50-11e.



Kuvat: Vapiano

4 comments:

  1. Enpäs tiennytkään, täytyy ehdottomasti käydä kokeilemassa!

    ReplyDelete
  2. Uuh, tiedossa uusi kokemus! Kiitti vinkistä :)

    ReplyDelete
  3. EDIT: Lounas testattu aurinkoisella terassilla! Ruoka oli hyvää, palvelu iloista. Ensimmäisenä päivänä henkilökunta sekä asiakkaat hieman hukassa joten kannattaa varata aikaa varsinkin lounas aikaan. Miinusta hanaveden puuttuminen! Pizzoissa kesti ilmeisesti myös todella kauan, pastanhan saa käteen heti. Pastojen hinnat 7.50-11e.

    ReplyDelete