Saturday, February 26, 2011

Frakki päälle ja Finlandia-talolle!

Helsingin kauppakorkeakoulun ylioppilaskunta KY juhlistaa tänään 100-vuotista taivaltaan Finlandia-talolla. Minulla on kunnia olla yksi 1000 osallistujasta joka saa juhlia itselleni ja monelle niin hyvin rakasta ylioppilaskuntaa. Vieraiden joukossa joka koostuu mm. nykyisistä ja vanhoista koulun opiskelijoista, nykyisistä ja vanhoista KY:n aktiiveista sekä talouselämän vaikuttajista. Frakki enää päälle, kengät jalkaan ja taksi Finlandia-talolle. Onnea KY!



Varsinkin illan menua odotellessa:

Alkumalja aulassa
Moet Chandon Brut samppanja/
Söhnlein Brillant alkoholiton kuohuviini

Alkuruoka
Limemarinoitu siikatartar, siianmätimoussea ja Rosala-chips
Valkoviini:
KY100 L´Etiquette Grise 2006, Château Carsin L´Etquette Grise 2006/ Torres Natureo alkoholiton valkoviini  (Torres Natureo Free, Miguel Torres)

***

Moët & Chandon -samppanjasorbet

***

Pääruoka
Kotimaista härän sisäfileetä ja portviinikastiketta, perunagratiinia ja kasvispaistosta
Punaviini:
KY100 Cuvée Noire 2005, Château Carsin Cuvée Noire 2005/ St. Regis alkoholiton punaviini (St. Regis, Cabernet Sauvignon)

***

Vadelmamousseleivos
Jälkiruokaviini:
Château Carsin Liquoreux 2007

***

Kahvi / tee ja Baileys kermalikööri tai Hennessy VS Konjakki
pieni Petit Fours


No comments:

Post a Comment