Wednesday, May 11, 2011

Bean Pole





En mahda sille mitään. Vaatekaappini on nyt täytetty vähäksi aikaa. Liikaa makeita merkkejä Aasiassa ja Seoulissa. Miksei meillä Suomessa?  Ja tässä lisää näiden esittelyä aka piilomainontaa. Bean Pole on Samsung-konserniin kuuluva laadukas eteläkorealainen vaatemerkki (kyllä.. Samsung tekee muutakin kuin elektroniikkaa). 

Sloganina British Tradional Fashion. Tavoittelee tyylissään ja laadussaan kuitenkin jenkkimerkkejä kuten Polo Ralph Lauren tai Gant. Siis juuri jotain omaa tyyliäni. Merkin tunnistaa logosta jossa herrasmies polkee vanhanajan polkupyörää. Mallistot naisille, miehille sekä lapsille. Ja kaikki on hyvin slimmiä korealaiseen tyyliin, siitä plussaa!

Muotia joka on suunnattu erityisesti aasialaisille, mutta mallitpa ovat pääosin länkkäreitä... hmm

Itse ostin pari pikeetä sekä yhden kauluspaidan.





Photos from Bean Pole




2 comments:

  1. Nii, Suomen kohtalona on näissä olla hieman väliinputoaja, mitä tulee liikkeisiin ja brändeihin. Itse odotan sitä päivää kun stadista löytyy Uniqlo, Muji ja Massimo Dutti. Mainitsit tuon laadukkuuden, millaisia materiaaleja Bean Pole suosii esim irtotakeissaan? Viimeisen kuvan rotsi näyttää hyvältä.

    ReplyDelete
  2. (en tiedä hävisikö kommenttisi täältä jo mutta puuvillaa siis) ja todellakin noita merkkejä mitä mainitsit kaivataan Helsinkiin!

    ReplyDelete