Wednesday, May 18, 2011

How to Be a Gentleman?


Well... who knows. Mutta joskus tuntuu, että olisi aika astua aikuisuuteen ja alkaa ainakin pukeutua aikuisen miehen tavoin, "herrasmiehen" tavoin. Tai tässä tarkoitan enemmän Gentleman-sanaa, käännös herrasmies on jotenkin mielestäni todella vieras.  Business-ala vaatii tiettyä hillittyä, klassista tyyliä jota monet ennen niin rennosti pukeutuneet kaverini ovat alkaneet seurata ja jonka mukaan myös tietenkin pukeutua. Kai siis minunkin pitäisi lopulta, mutta mistä aloittaa? Uudesta työsalkusta, parin tonnin rannekellosta, käyntikorttikotelosta, älykkölaseista...? Onneksi muodonmuutos ei tule olemaan kovin radikaali, pari yksityiskohtaa riittänee nyt aluksi. Ehkä tilaan jotain Dalveyn herrasmiesvalikoimasta (osa saatavilla myös Stockalta).






(Photos: Dalvey & nymag.com)

3 comments:

  1. Klassisuus tai herrasmiesmäisyyshän vaatii ennen kaikkea laadukkaita materiaaleja, istuvuutta ja silmää oikeille yhdistelmille, silloin kun puhutaan pelkästään vaatetuksesta... Yksi hyvä paikkaa aloittaa on esimerkiksi styleforumin CBD (classical business dress tai conservative business dress)-aiheiset ketjut...
    Postauksen iskee meikäläiseen todella hyvin!

    ReplyDelete
  2. Ja tuo aloitussuositus siis noin heittona, vaikka tuo sun kysymyksenasettelu postauksessa onkin melko retorisen oloinen :)

    -dresslikea-

    ReplyDelete
  3. Kiitos vinkistä! Olen samaa mieltä siinä, että laadukkuus ja istuvuus ovat lähtökohtia "herrasmiesmäiseen" pukeutumiseen. Pyrin jo nyt omassa pukeutumisessa aina panostamaan laatuun, jota voi sitten joskus täydentää "halvemmilla" vaatteilla.

    Hyviä tyylivinkkejä muuten blogissasi juuri tähän klassiseen tyyliin! Suomessa onkin jo tarpeeksi muotiblogeja tms jotka esittelevät lähinnä Zaraa ja H&M:ia jne...

    ReplyDelete