Wednesday, August 17, 2011

Naughty or nice?!

Olet tosi mukava tyyppi! You are such a good guy! Ja niin poispäin; pari lausahdusta mitä minulle on sanottu kesän aikana naispuolisilta henkilöiltä. Minulle ei onneksi koskaan ole sanottu, että olisin liian nice tai liian kiltti. Ja sitä en onneksi olekaan, uskoakseni ainakaan. Perinteinen uskomushan onkin, että naiset pitävät tough guy -tyylisistä, miehistä jotka he sitten kesyttävät parisuhteeseen =) Itse ainakin haluaisin olla joskus ei-niin-kiltti naapurinpoika ja näyttää rankemman puoleni, mutta toisaalta haluan olla oma itseni... Kaverini joka pelkäsi tätä liian kilttiä puoltaan osti moottoripyörän ja alkoi kiertämään maailman eri benjihyppykohteita sekä harrastamaan useita yhden illan juttuja. Mistähän sitä itse aloittaisi, kai tässäkin asiassa pitäisi löytää se kultainen keskitie.



Bongasin tällaisen listauksen aiheesta AskMen.com:ista. Merkkejä jotka kertovat oletko liian kiltti; liika on liikaa näissä asioissa ainakin. 1. Olet liian kunnioittava, 2. Olet liian kiinnostunut, 3. Olet liian kohtelias, 4. Olet liian ymmärtäväinen, 5. Olet liian iloinen. Mielestäni kaikki todella hyviä ominaisuuksia; ilmeisesti liika voi olla kuitenkin liikaa. Parisuhteessa nainen kuitenkin haluaa näitä ominaisuuksia. Makuuhuoneen puolella päinvastoin.

2 comments:

  1. Hei huikeen hyvä aihe! :D Just puhuin pari viikkoa sitten kaverin kanssa tästä aiheesta. Pehmo vai kovis? Sliipattu vai rösö?

    ReplyDelete
  2. aivan! näitä ikuisuuskysymyksiä :P toisaalta sitä miettii naisissa samanlaisia luonteenpiirteitä...

    ReplyDelete