Monday, August 1, 2011

Lunch @ Sunn

Ruotsissa asuva kaverini oli Suomessa viikon minikesälomalla ja vietimme juuri loppuneen viikonlopun yhdessä kaveriporukallamme. Perjantaista lauantai-iltaan nautimme Sipoon saariston maisemista mökkeillen, saunoen ja veneillen. Muistona ainakin auringon polttamat pandat aurinkovoiteen unohtuessa rannalle veneillessä.  Lauantai-illan kruunasi kaveripariskuntani tuparibileet. 

Perjantaina kuitenkin kävimme lounaalla uudistuneeseen Kiseleffin taloon avautuneessa Ravintola Sunnissa. Voin suositella lämpimästi. Hyvät maisemat Senaatintorille, nopea ja ystävällinen palvelu historiallisessa miljöössä. Seurueestani suurin osa otti kotiruokalounaan (9,50e) mutta itse päädyin kanasalaattiin (15,50e). Alkusalaatti ja leipä kuuluivat lounaan hintaan. Hyvän ruuan päälle vielä espressot ennen töihin paluuta ja tämä lounas venähtikin melkein kahdeksi tunniksi; onneksi on joustavat työajat. Ja palvelu ei siis ollut lainkaan hidasta, meillä vain riitti jutunaihetta. Uusien lounaiden lisäksi päätimme tulla uudestaan ainakin testaamaan paikan maukkaalta kuulostaneen brunssin joku viikonloppuaamu.




Ja jos aikaa olisi ollut enemmän olisimme varmasti käyneet tsekkaamassa samaan taloon avanneen, monen suositelleen Patisserie Teemu & Markuksen. Eli siis suunnaksi lounaalle Ravintola Sunn ja jälkiruuaksi Patisserie. Helsingissä riittää siis vielä monta testattavaa paikkaa..


No comments:

Post a Comment