Monday, August 8, 2011

Tukka hyvin, kaikki hyvin

En ole koskaan värjännyt hiuksiani, sillä pidän luonnollisesta tyylistä. Mattavahaa käytän kuitenkin päivittäin ja tästä johtuen pesen hiukseni päivittäin. Lapsuuden ja nuoruuden vaalea pellavapää on vaihtunut ajan myötä vaaleanruskeaan lyhyempään hiustyyliin. Silloin tällöin yritän sivujakausta, mutta taipuisat ja pyörteiset hiukset eivät siihen aina luonnistu vaikka se kovinkin sopisi siistiksi businesstukaksi. Tästä taipuisuudesta johtuen leikkautan hiukseni vähintään kerran joku 5-6 viikko. 

Kuten sanoin, luonnollinen ja siisti tyyli on se mihin pyrin hiuksissani. Hennon taipuisat ja pari pyörrettä omaavat hiukset ovat löytäneet seuraavat luottohiustuotteet vuosien mittaan.
Paul Mitchell Clarifying Shampoo Two ja hoitoaineeksi saman merkin The Rinse. Shampoo poistaa hiuksista öljymäisyyden ja muotoilutuotteiden jäämät, hoitoaine tekee hiuksista hallittavampia, ja luonnollisen kevyitä.

Silloin tällöin olen käyttänyt myös Dermosilin Sensitive hoitoainetta, mikäli samalla kertaa on tilattu muita Dermosilin tuotteita. Toimii tämäkin. Ja matkalle / salille mennessä otan usein mukaan Body Shopin Of a Man Hair Body Washin.




Ja hiukset viimeistelen Paul Mitchellin Dry Waxilla. Uskomattoman luonnollinen pito!



No comments:

Post a Comment