Friday, January 21, 2011

What are you training for?

What are you training for? Mikä saa sinut liikkumaan ja miksi? Aloitin http://heiaheia.com/ sivuston käyttäjänä viime heinäkuussa ja siitä lähtien olen sitä viikoittain aktiivisesti päivittänyt. 



Heiaheia'han on tavallaan liikuntapäiväkirja jonka voit jakaa treenaavien kavereidesi kesken tai jopa facebookissa / twitterissa koko muun ystäväjoukkosi kanssa. Itse olen pitänyt oman profiilini avoinna vain heiaheia -kontakteilleni sillä en koe tarpeellisena jakaa treenejäni koko maailman kanssa vaan tärkeämpänä pidän sitä, että itse seuraan miten ja kuinka usein liikun. Voin asettaa itselleni tavoitteen tunneissa tai treenikerroissa viikolle, kuukaudelle tai vaikka vuodelle sekä seurata painonkehitystä. Heiaheia'ssa "liikunnaksi" kelpaavat lumenluonti, koiran ulkoiluttaminen ja shoppailukin. Hyötyliikuntahan on parasta liikuntaa!


Tällä viikolla olen päässyt 167-prosenttiin tavoitteesta eli 3 liikuntakerrasta per viikko, hyvä minä!


Sivustolla voi myös jakaa sen miksi tai mitä varten treenaa "What are you training for?" Onko liikunnan motivaationa aina oltava puolimaraton, Naisten Kymppi tai muu vastaava? Vai lähteekö kannustin liikuntaan ulkonäön kohentamisesta tai kilojen karsimisesta? Voiko liikuntaa harrastaa vain omaksi iloksi ja paremman fiiliksen puolesta? Näin itse ainakin liikkumisen koen, loistava vastapaino työntekoon!

No comments:

Post a Comment